Wie zijn wij

 • Pizzeria Bella Vita - Portret Rick Jong 500x500

  Rick Jong

  Chef-patron

  Rick is chef kok en mede-eigenaar van Pizzeria Bella Vita in Enkhuizen. Hij vormt de kokende helft van het duo dat al sinds 1 maart 2002 de geliefde pizzeria en lunchroom bestiert.

  Als dertienjarige keek hij voor het eerst mee in de horeca. Zijn ambitie voor een eigen onderneming was al snel geboren. Hij deed onder meer ervaring op in Brasserie van Baerle en Holland Casino. Doordat Rick en Gwyneth dezelfde stages doorliepen, zaten ze vlot op een lijn.

  Rick en Gwyneth benadrukken dat het leven heel mooi kan zijn. Genieten van het leven is vanzelfsprekend bij ‘Bella Vita’ (Mooi Leven)

  Goede ideeën en wensen van gasten komen bij Bella Vita op de kaart. Zo was er een man die altijd een bepaald soort pizza wilde. Deze pizza stond niet op de menukaart. Toen zelfs zijn vrienden regelmatig langskwamen voor dezelfde pizza, heeft de pizza een vaste plek verworven op de menukaart. Nu is het een van de meest gevraagde pizza's.

  Rick onderstreept nog maar eens dat kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan: "We gebruiken uitstekende producten en willen iedereen een heerlijke ervaring bezorgen. Dat geldt natuurlijk voor het restaurant, de catering én de bezorgservice".

 • Pizzeria Bella Vita - Gwyneth Beemster Jong 500x500

  Gwyneth Beemster

  Eigenaresse & gastvrouw

  Gwyneth Beemsteris de andere helft van de motor van Pizzeria Bella Vita in Enkhuizen. De volbloed gastvrouw danst al sinds haar veertiende tussen de tafeltjes om gasten te verwelkomen en op hun wenken te bedienen.

  Ze wist tijdens haar opleiding op de Hotelschool al dat ze ooit haar eigen horecagelegenheid wou runnen. En dat doet ze nu met verve.

  Bovendien is ze sterk in het onthouden van gezichten. Zelfs toeristen die 1x per jaar komen, begroet Gwyneth enthousiast met: “Hé, zijn jullie weer in Enkhuizen?”. Terugkerende gasten voelen zich hierdoor weer snel op hun gemak en zo ontstaan de leukste gesprekken.

  "Bella Vita staat voor service, kwaliteit en gezelligheid."

  Voor Enkhuizen en omstreken wil Bella Vita een vertrouwd adres zijn waar de gasten zich thuis voelen. En waar de bediening weet wat de wensen van hun gasten zijn.

  Bella Vita doet graag wat terug voor haar trouwe klandizie in Enkhuizen. Zo sponsoren zij het Smartlappenfestival, Jazzfestival, en diverse andere evenementen in Enkhuizen.

  Tot snel in Bella Vita!